• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичне об'єднання вихователів старших груп Бородянського освітнього округу

Методичне об'єднання вихователів старших груп Бородянського освітнього округу

2016-03-30

/Files/photogallery/849/DSCN2728.JPG

30 березня 2016 року на базі Бородянського дошкільного навчального закладу «Буратіно» було проведене засідання методичного об’єднання вихователів старших груп Бородянського освітнього округу з теми «Формування особистісної компетентності старших дошкільників як небхідної умови успішного навчання в школі». В його роботі прийняли участь 11 педагогів дошкільних навчальних закладів та 3 вчителів початкової ланки Бородянських шкіл.

Учасники методоб’єднання мали змогу переглянути заняття, підготовані вихователями старших груп ДНЗ «Буратіно» Р.І. Завітовою та І.В. Носовою. В ході занять, за допомогою різноманітних методів та прийомів, використання інформаційно-комунікативних технологій, педагоги розкрили та продемонстрували присутнім рівень сформованості у дітей знань з логіко-математичного, мовленнєвого розвитку, ознайомлення з довкіллям, природою, безпеки життєдіяльності та громадянсько-патріотичного виховання.

Цікавий, повчальний тренінг провела з присутніми практичний психолого закладу Т.Г. Рябущиць.

Змістовно підготувалися до засідання і учасники. З метою розкриття теми методичного об’єднання були підготовані доповіді, виступи з досвіду роботи, конспекти занять. В анкетах, запропонованих керівником методоб’єднання М.Д. Килимник, учасники проаналізували роботу МО в поточному навчальному році, висловили побажання щодо наступного року.

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi