• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічна казка. Екскурсія на фабрику ялинкових прикрас.

Новорічна казка. Екскурсія на фабрику ялинкових прикрас.

2014-12-15

/Files/photogallery/770/DSC04523.JPG

8 грудня 2014 р. діти старшої групи Бородянського ДНЗ "Буратіно" разом з вихователями Пастушенко А.С.. Буряк С.В. та помічником вихователя Коваленко В.С. відвідали фабрику ялинкових прикрас в с. Клавдієво. Діти на власні очі побачили чарівну казку про перетворення простого скла в новорічну іграшку. Досвідчений екскурсовод розповіла дітям історію виробництва та познайомила малят з усіма етапами виготовлення ялинкових прикрас.

В склодувному цеху зі скляної колби народжується новорічна іграшка. Скло нагрівається до 600 градусів, а вправні склодуви видувають іграшки різноманітних форм та розмірів.

В цеху нанесення срібла на іграшку, майстер показав, як за допомогою спеціального розчину, прозорі ялинкові іграшки набувають дзеркального забарвлення. В художньому цеху діти побачили, як талановиті художниці наносять на іграшки різноманітні малюнки.

В музеї ялинкових іграшок, діти захоплено розглядали колекцію ялинкових прикрас найбільших фабрик світу. В кімнаті здійснення мрій малюки загадали бажання, яке обовязково виконає Дід Мороз.

Після закінчення екскурсії на дітей чекав ще один сюрприз: майстер - клас "Іграшка своїми руками". Кожна дитина самостійно розмалювала іграшку для своєї новорічної ялинки.

Багато позитивних емоцій та незабутніх вражень отримали діти під час екскурсії та задоволені повернулися до дитячого садочка.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi